"Ze stelt mensen op hun gemak, neemt daar de tijd voor. Dat maakt haar portretten bijzonder, sprekend"

Margriet, zelfstandig tesktschrijver, i.o.v. PGB pensioenfonds. 

"De makkelijke omgang en communicatieve vaardigheden van Patricia maken haar een ware creatieve professional. En mede door haar mooie beelden is het EPD magazine een groot succes geworden." 

Jacqueline Hofman, marketing en communicatie Medicore

"Ik ken Patricia via via. Toen ik bezig was met de nieuwe website van ons bedrijf, besloot ik een professionele fotograaf in te huren. Ze kwam eerst de locatie checken. We hebben wat testopnames gemaakt. Op de dag van de shoot was alles goed voorbereid. Een serie prachtige portretten geheel in lijn met onze uitstraling en look & feel was het resultaat".

Marika de Koning. communications Hilverdakooij

“Hai hai! Nou, ik heb goed kunnen kijken en vergelijken, mooi werk van de fotograaf! En jullie goed werk met de eerste shoot ! Mooi duo en een hele goede selectie. Ik heb bij sommige er ook nog bijgezet waarom ze goed zijn, naar mijn idee :-)…”

Karen Mijnhart - ontwerpster i.o.v. B2B Apeldoorn  

"Patricia werkt nu al jaren voor ons. Haar flexibliteit van werken en snelheid leveren iedere keer weer prachtige foto's op. 

Suzanne, communications Access To Medicine Foundation 

"Gisteren heeft Patricia voor de tweede keer foto's gemaakt tijdens de diploma uitreiking van onze start-ups". Snel maar toch met een vriendelijkheid naar zo'n 30 teams die voorbij kwamen, heeft zij de foto's gemaakt."

Catelijne Vermeer, marketing communications KIC

"Voor de 5e of 6e keer heb ik Patricia ingehuurd om foto's te maken van een vrouwenevent. Mijn ervaring is dat Patricia met minimale briefing je steeds weer weet te verrassen met haar prachtige foto's. Ze weet het doel en de sfeer van het event goed te vangen in een aantal beelden. En soms heb je niet eens door dat ze er is."

Helen Sumter, creatief verbinder; kruipt 

in de huid van de doelgroep en helpt klanten de doelgroep te zien zoals ze is.

  • Twitter Round
  • facebook
  • LinkedIn - Black Circle