Ook kinderen zijn enthousiaste fotografen. In mijn workshops gaan ze ontdekkend fotograferen. De opbouw van een workshop is altijd hetzelfde. De uitwerking en eventueel aansluiting bij thema's kan verschillend. Na een korte introductie, waarbij inspirerende voorbeelden worden getoond en een demonstratie, gaan de kinderen aan de slag met het maken van foto's. Belangrijk is ook reflectie, wat hebben we gedaan en wat geleerd. 

Ontdekkend fotograferen

Creatieve invulling

Centraal staat de creatieve invulling door de kinderen zelf.  Kindereren fotograferen tegenwoordig veel. Iedereen heeft een digitale camera in huis.

 

Een druk op de knop en klaar. In een workshop wordt uiteraard veel gefotografeerd. Echter kijken naar foto's is ook een belangrijk onderdeel. Want wat maakt een foto nou bijzonder? 

 

 

Het verhaal achter de foto

Belangrijk is ook de vraag: wat kun je met foto's laten zien. Welke verhalen kun je vertellen. Over jezelf, je familie, je omgeving etc. Mijn missie is om kinderen niet alleen maar te laten "kieken" maar ze juist te laten "kijken". 

 

" Fijn samengewerkt. Er is in korte tijd iets moois ontstaan. Met een prachtig eindresultaat. Tijdens de middagpauze het werk afgerond en een kunstmuur gemaakt.". 

 

 

Informatie workshops po

 

Doelgroep: primair onderwijs, onder, midden en -                        bovenbouw

Kosten       : op aanvraag

 

Meer weten? Vraag hier informatie aan. 

 

  • Twitter Round
  • facebook
  • LinkedIn - Black Circle